Red_Tine Bay mentaltræner

Foredrag

Foredrag med Tine Bay planlægges løbende rundt i landet, og foregår ofte i erhvervsfora – eller ved andre lukkede arrangementer. Forespørgsler på foredrag kan ske til info@op-igen.dk

Aktuelle åbne foredrag:

Aarhus, Godsbanen, Remisen d. 16. marts 2023 kl. 19-21

Tine Bays foredrag arrangeres i samarbejde med ModTil

Forfatteren Tine Bay har gennem mange år arbejdet som både mentaltræner og hjernetræner, indtil en dag hvor hun selv fik brug for alle de værktøjer og redskaber hun kendte til.  I et splitsekund ændrede livet sig for Tine Bay, da hun pludselig stod midt i en gaseksplosion og var tæt på at miste livet.   

Tines “livs-CV” indeholder alt lige fra Marathons, Danmarksmesterskaber i sprint, et hav af halvmarathons og vandring på Caminoen, til deltagelse i Miss World og et møde med Nelson Mandela. Derudover er Tine uddannet hypnotisør og hypnoterapeut og arbejder som mentaltræner i sporten verden, holder diverse foredrag og arbejder med Funktionel Hjernetræning. De mange erfaringer har Tine inddraget i bogen ”OP IGEN”.  

Funktionel Hjernetræning

Flere og flere af os bliver gode til at træne kroppen fysisk, tilrettelægge vores mad på en bestemt måde ud fra en betragtning om at det er sundt for os og giver os fysisk og psykisk overskud og velvære. Men mange overser vigtigheden af at træne den der styrer det hele; hjernen.  For den kan trænes og blive i stand til at træffe bedre beslutninger, bruge mentale ressourcer mere optimalt, håndtere stresspåvirkninger og opnå dine mål. Ligemeget hvor du er i livet, så har du mulighed for at træne hjernen, så den er meget mere modstandsdygtig overfor de påvirkninger den dagligt udsættes for. 

Læs mere om træningen på MindSocials hjemmeside her