Køb bogen ‘Op igen’

OP IGEN er en beretning om en meningsløs ulykke og en voldsom gaseksplosion. En beretning om håb, afmagt, fight, kontroltab, viljestyrke og en helt ny virkelighed for en tidligere Miss World deltager, hjernetræner og Danmarksmester, som uforskyldt endte med voldsomme forbrændinger på begge ben, dropfod og PTSD. 

I en søgen efter meningsfuldhed med ulykken, er bogen skrevet som den bog Tine Bay gerne selv ville have haft ved hånden undervejs på vej op igen, og er skrevet med både humor, styrke og autentisk ærlighed. Bogens kerne er en fortælling om ikke at give op selv når det er svært og at holde fast i sig selv og sin integritet og finde sin egen vej, også når det brænder på. Den handler om at det umulige nogen gange kan blive muligt.  

Vi følger dramaet omkring selve ulykken, forløbet under den lange komplicerede hospitals­indlæggelse, retfærdighedskampen og kampen om at komme tilbage til en form for hverdag. Tine Bay bruger i bogen højlydt alle mentale redskaber hun tidligere har brugt – særligt i kraft af sin funktion som mentaltræner. Det er også beskrivelsen af et menneskes møde med hospitalsvæsenet på godt og ondt. En oplevelse der undervejs er både fantastisk, fortvivlende og medrivende. 

Pris: 249,00 DKK

(+fragt)

[simpay id=”829″]

Bogen findes

også som lydbog